dilluns, 4 de juny del 2012

LLUITEM PER ELS DRETS DE LA DONA!

Aquest és el nostre treball final després de tot un trimestre treballant aquest temari. Podem dir que la dona, a avançat prou respecte als anys anteriors amb la lluita dels seu drets, però... ¿ de veritat les dones i els homes tenim els mateixos drets? ÉS CLAR QUE NO, i per això, hem dedicat una bona estona a fer comprendre a la gent que les dones poden aconseguir el que es proposen i que anem a aconseguir la igualtat.
Tot açò va començar amb un infograma sobre una dona important a aquesta historia, com ja poden ser Clara Compoamor, Federicca Montseny o Victoria Kent ; continuàrem amb les entrevistes fetes a diferents persones de diferents edats sobre preguntes d'aquest tema (en àmbits públics, socials, familiars...) i per acabar vam gravar un vídeo sobre un problema en el món respecte a la desigualtat de gènere. Aquesta última activitat la vam concloure amb un decàleg sobre alguns consells per a lluitar per a que açò no pase més.
DESPRÉS DE TOT AÇÒ... Ací hi podem veure el treball final. Esperem que si eres una persona que pensa que les dones són pitjors que els homes amb açò reflexiones i et dones conter de que estàs equivocat. Esperem que disfruteu amb aquest treball final tant com nosaltres fent-lo. Un bes, i... LLUITEM JUNTS PER LA IGUALTAT DE LES DONES!

1 comentari:

  1. Ay, l'ortografia!!

    El mural està complet, però falta un poc d'ordre i presentar el material de manera més clara i vistosa. Falta suport gràfic. Els títols de vegades no indiquen els aspectes i no es mostra el procés de treball.

    ResponElimina