dimarts, 13 de març del 2012

Paga la pena ...

Paga la pena tenir una Declaració Universal de Drets Humans?

Sandra Montes:

Pense que és imprecindible tenir una Declaració Universal de Drets Humans, perquè es necessari que el que es perteneix, els nostres drets, estiguen refeflexats en algún puesto per així poder utilizar-los en el cas que faça falta.

Sense aquestos drets, pense, es produirien moltes situacions injustes en la nostra vida, així com també pensé que hi ha que cumplir-la a tot arreu per poder tindre la total justicia que es mereixem i tindre tots els drets que ens perteneix-en.


Fran Asins:

Pense que es fonamental tenir una declaració Universal Humans dels drets Humans , perquè tota persona te dret a tenir alguna defensa, perquè  així ningú et puga manar i ser mes que tu gracies  a estos drets.
Sense aquestos drets la vida seria molt in junta com en el cas del treball , tornariem a tenps passat com a la esclavitud i als sous mal pagats i un horari mal fet.


Miguel Verdeguer:

Pense que tindre una declaració Universal Humans dels drets humans es fonamental, perque amb aquestos drets hi han menys injusticies al mon. També crec que està be que tindre un lloc on estiguen escrits els nostres drets. Gracies a aquesta declaració tot el mon té dret a viure, dret a una educació i dret a la igualtat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada